CASTANYERA 2014

redaccio
Added by 11/12/2014

El conte de la castanyera aplega de nou per als xiquets més xicotets del col·legi Lluis Vives. És una tradició al centre que les mares i pares interpreten esta obra per explicar als xiquets que encara que l’estiu s’ha acabat.

I estos cuiners celebraven un concurs. Ací trobem tots els ingredients que configuren la tardor. Les gotes d’aigua de la pluja, les orenetes, les fulles dels arbres i les setes són alguns d’ells…però el que no pot faltar en este conte es la Castanya i sobretot la Castanyera.

I encara que la Castanyera guanya el concurs, tots els elements de la tardor són necessaris. Els xiquets han conegut tots els elements característics de la tardor i a més han gaudit amb les cançons i els balls amb la que han aplegat enguany amb esta història.

I és que els xiquets s’han animat a participar d’esta història i que els ha tingut molt atents. Sobre l’escenari els seus pares. En esta obra són ells però sobretot les mares les que actuen per als seus fills. S’han atrevit a cantar i això que ens conten que actuar per a xiquets no es tan fàcil.

S’ho han passat bé, tant els que actuaven damunt l’escenari com els xiquets i xiquetes que s’ho miraven des de baix. Amb este ball final es tancava la representació de la Castanyera d’enguany.

A l’eixida, i seguint amb els fruïts que porta la tardor, s’han repartit mandarines per a tots els assistents.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons