At. Vallbonense – Club Cracks

Added by 06/11/2014

La setena jornada del grup quatre de la primera regional va enfrontar al Mas de Tous al At. Vallbonense i Club de Futbol Cracks. Els de La Pobla que venien de traure els tres punts a la seua visita a Moncada buscaven poder aconseguir per primera vegada en la temporada dos victòries seguides.

Els dos equips van eixir molt decidits, ficant al partit un ritme molt viu. . Als set minuts de partit el marcador inicial d’empat a zero estigué apunt de trencar-se si no es gracies a l’ajuda del travesser. Bona jugada del Cracks que va deixar la porteria de Josep tremolant-se. El Vallbonense no es va atemorir i va tindre les seues repliques. Primerament a esta jugada a on la mala definició va impedir ficar en problemes al porter de Cracks . Poc a poc el Vallbonense es feia amb el control del partit. Este llançament de falta va fer que la gent entones el “uyyy” , un “uyyy” que va ser major quan la pilota es va passejar per la linia de gol sense trobar rematador a la següent jugada . Tres bones oportunitats i cap gol. Al descans 0-0.

La segona part anava a començar de la millor manera possible Joan va marcar el primer a una jugada a on la seua insistència va tindre premi, va forçar tant al central que al final es va quedar davant del porter. Amb el gol el Vallbonense anava a ser l’equip que mes i millors oportunitats tindria a un partit trencat. El 2-0 apunt va estar de pujar al marcador si no es per esta gran parada en la que posterior xut també acaba fora No anava a ser l’única oportunitat per a poder sentenciar el partit. A banda del cracks les lesions també van ser un rival al que fer-li front, tres canvis i el tres obligats, amb la tercera substitució encara quedarien per davant mes de 25 minuts, cap peça mes es podi trencar si no es volia jugar amb un jugador menys. De igual manera que al primer gol el protagonista de l’altra oportunitat clau del partit també va ser per a Joan però el seu cara a cara no va acabar també que minuts abans, una llàstima per que haguera sigut la sentencia i haguera evitat el que vindria desprès . I desprès no anava a vindre una altra cosa que l’empat, Javi feia el 1-1 amb este espectacular gol. Massa premi per a tan poques oportunitats i menys mal que al final va ser el travesser altra vegada el millor defensa del Vallbonense a esta rematada de cap (00:01:29). Encara va tindre Fort l’ultima paraula del partit, però el marcador ja no es mouria. Quatre partits com a locals i per ara només dos empats.

Amb este empat només son dos punts als quatre partits que el Vallbonense ha jugat com a local, el joc dels de Jose Luis Durà amb el pas de les jornades es bo però la falta de gol esta pagant-la i es especialment a casa a on estan estan escapant-se el punts.

La pròxima jornada visita al Cul de futbol Unió Esportiva Benicalap en busca de la tercera victòria consecutiva fora del Mas de Tous.