BASQUET CB POBLA B-PENISCOLA

redaccio
Added by 10/04/2014

El basquet Pobla “B” rebia al Pavelló d’esports al basquet club Peñíscola a una jornada a on amb la victòria l’equip es podia proclamar de nou campió de lliga. Tocava guanyar i esperar el resultat del SLT Marketing. En cas que el segon classificat fera els seus deures la victòria local permetria que guanyant a l’Alcora, la setmana pròxima, un any desprès este equip tornarà a ser el primer classificat. I que millor manera quan estàs a les portes de ser campió que com a mínim fer els deures propis i traslladar tota la pressió al rival. El basquet Pobla va eixir al partit a per totes i va jugar un primer quart tal i com ha jugat la majoria de primera quarts de la temporada a casa, agranant al rival, 23-8 de parcial, marcant distancia i reduint al mínim les opcions del Peñíscola , que amb nomes dos suplents tampoc es podia permetre el luxe de plantejar un partit dur en defensa per a frenar als de La Pobla. Al descans l’avantatge ja era de 20 punts, nomes quedava jugar per agradar-se i si fora possible augmentar la distancia a l’electrònic fins al màxim que es puguera. Als dos últims quarts al rival se li va fer el partit massa llarg i van baixar el braços en defensa i en atac, fruit del cansament i de la poca rotació de jugadors de la que disposaven, si a tot això li sumes que els de La Pobla sempre van intentant donar el màxim el resulta final de 81-39 encara pareix que es quede curt. I gràcies a la victòria només s’hagué d’esperar unes hores per a tornar a ser el campions de lliga, la derrota per només un punt, 51-52, del SLT Marketing per la vesprada va proclamar un any mes al Basquet Pobla “B” com a millor equip de la seua lliga. Un equip imparable, dos temporades jugant i dos campionats a l’esquena, i en estes dos temporades només dos derrotes, enhorabona per la temporada al basquet Pobla “B”.