Basquet Pobla B – Grao B

Added by 06/11/2014

Quarta jornada de lliga per al basquet Pobla “B”. Diumenge de matí tocava rebre la visita del Grao “B” per a continuar al lloc mes alt de la classificació, encara que fora un lideratge compartit amb diversos equips.

El partit va començar amb molta igualtat. Els dos equips van eixir amb les defenses fortes i no deixaven pràcticament avantatge, una situació prou incomoda per als de La Pobla que encara van poder acabar el primer quart un per davant. Un partit disputat al que no s’obririen distancies al marcador amb facilitat, nomes al segon quart els de La Pobla van poder distanciar-se, però per molt poc, al descans 33-27.

Ja al tercer quart el basquet Pobla va poder manar al partit, encara que mol poc a poc i amb dificultats, les distancies es va incrementar i la renta per a l’últim quart era de 14 punts. Però el Grao “B” no anava a donar-se per vençuts i des de la línia de tres retallava distancies i a falta de dos minuts nomes es guanyava de 8. L’últim minut va ser dramàtic amb una renta de mes 4 a falta de nomes 30 segons. Situació incomoda per als últims segons, a pesar de tot això la veterania i la qualitat del basquet Pobla acabaria imposant-se. Nova victòria per 55-49.

Partit difícil que amb dificultats l’equip va poder traure, este tipus de victòries son les que et permeten estar a final de temporada a la part alta de la lliga.

Una jornada mes líders i per ara quatre partits i quatre victòries. Bon comença,ent de tempotrada per al segon equip del club.