BÀSQUET POBLA – BENCIARLÓ

Added by 26/11/2015

Setena jornada de lliga per al basquet Pobla i primer partit com a local amb la visita del club basquet Benicarló. Els de Castelló, que arribaven a La Pobla amb nomes una victòria, no pareixien abans de començar uns rivals amb capacitat de fer que el debut a casa fóra amarg. Ja en la pista la classificació, no era el reflex del què s’estava veient a la pista. El Benicarlo va eixir fort i va tindre el protagonisme als primer minuts. Els de La Pobla van reaccionar i encara pogueren acabar el quart amb 8 punts per davant. Al segon quart la cosa ja canviar per a bé i el Benicarló no va ser capaç de seguir el ritme dels de casa i ahí es van obrir distàncies al marcador que van permetre que els de La Pobla dominaren al descans amb prou facilitat un partit que havia començat sent difícil. Al pas per vestidors es guanyava 43-28. La segona part guardava un guió idèntic, el Benicarló tornava a jugar millor i retallava distàncies als primers minuts però els de La Pobla van saber jugar bé amb el marcador. Els visitants no aconseguien mai baixar dels 10 punts de desavantatge i amb el pas dels minuts eixe factor els deixava sense opcions de remuntada Els de La Pobla tiraven d’ofici davant un equip que ho va intentar de totes les maneres. 12 punts de diferència per a què els de La Pobla aconseguiren la cinquena victoria en set partits. A la setena jornada de lliga ha arribat el primer partit com a locals, el club s’ha vist obligat a canviar partits perquè el marcador no funciona, però a partir d’ara el calendari ja no patirà modificacions. L’equip competeix enguany a la categoria Autonòmica, fins al moment els resultats estan acompanyant i es nota estar competint a una categoria més que la temporada passada. La pròxima jornada el Basquet Pobla visitarà a l’Onda, a hores d’ara els dos equips estan empatats a victòries i derrotes en la classificació. Els de La Pobla són tercers i l’Onda quarts.