FUTBOL VALLBONENSE-PATERNA

Added by 10/04/2014

Desprès de la victòria a l’últim minut la setmana passada contra el Riba-roja “B” el Vallbonense rebia al Mas de Tous al Racing de Paterna. Moment de signar la quarta victòria consecutiva en una jornada a on els tres punts acostarien a l’equip als llocs de la promoció, ja que el duel directe entre el Manises i el Vilamarxant, els dos equips per davant a la classificació, permetria retallar punts en cas de victorià. Tant el Vallbonense com el Racing van plantejar un partit molt seriós, per moments intens, a on els de Fran Ballesteros, a pesar de jugar be, es veien ofegats de cara a la porteria rival. Per això va ser que les millors oportunitats dels primers 45 minuts van ser per als de Paterna. Primer van provar amb esta falta des de molta distancia i després ho van intentar de totes les maneres possibles, però el Racing es va ensopegar amb un magistral Josep baix els pals que va impedir que pujara el 0-1 al marcador Molt meritòries van ser estes dos grans parades amb nomes 20 segons de diferencia, senzillament espectaculars!!! Però encara va intervindre una vegada mes de manera decisiva amb esta ma a ma a on Josep va provocar que al davanter del Racing se li fera de nit i no anotara el primer. Per al Racing eren les ocasions però marcar era cosa del Vallbonense, Ruben amb este gran gol ficava als blanc i rojos per davant una alegria que nomes durava tres minuts, els tres minuts que el Racing va tardar en empatar el partit. La reacció no es va fer esperar i Juanjo va marcar el 2-1 definitiu que deixava els tres punts al Mas de Tous, amb permís del travesser que es va ficar del costat local en una de les ultimes accions del partit. Victoria patida i treballada, la quarta consecutiva. Independentment del resultats del rivals la victòria permet al Vallbonense apropar-se una miqueta mes al segon lloc, el que donaria la possibilitat de jugar la promoció d’ascens. Diumenge de vesprada el Vallbonense visitara al Mislata, equip que esta a la part baixa de la classificació, i per la part de dalt encara esperen mes duels directe. Una altra jornada a on la victòria podria ser mes que tres punts.