FUTBOL VETERANS

Added by 08/06/2015

Jornada 25 de la lliga per al veterans de futbol de La Pobla que rebien al Mas de Tous al Cafe Bachata. Duel entre dos equips amb realitats molt distintes a la classificació. El de La Pobla començaven la jornada setens amb 37 punts, una posició còmoda, i els del Cafe Bachata arribaven quinzens amb 22 punts, nomes 4 per dalt del descens. Però una vegada comença a rodar la pilota la classificació passa a un segon plànol i nomes val allò que ocorre al terreny de joc, i ahi el cafe bachata va ser molt superior a la primera part. A la primera oportunitat del partit i amb l’ajuda del porter arribava el 0-1 (00:02:40:00), un gol matiner que obligaria als veterans a jugar contra corrent quasi tot el partit. Amb 0-1 en contra a l’equip de Jaume Navarro li va costar reaccionar encara alguns minuts, però en quant van disposar d’oportunitats van ser prou clares, primerament amb este llançament de falta i després amb este fort xut que se’n va anar fora .La primera part encara reservava un nou esglai per al veterans, però esta vegada el porter va estar atent per a evitar el gol. La segona part no va oferir molt mes que la primera als seus primers minuts, el cafè bachata es conformava amb el resultat i els de La Pobla no eren capaços de crear ocasions de gol per a poder remuntar. Als 10 minuts de segona part el partit anava a canviar per complet, el porter rival feia penal a Ruben…i Javi empatava el partit i nomes un minut després Nando era objecte d’una innocent falta dins de l’àrea que l’àrbitre castigava també amb la pena màxima…una pena màxima en la que Javi tornava a marcar per a que els de La Pobla s’avançaren al marcador., dos penals i dos gols en dos minuts. Amb el marcador a favor dels veterans, el partit anava a embrutar-se i els del bachata nomes tenien ja forces per protestar totes i cada una de les decisions del àrbitre, encara per a ells va ser l’ultima gran oportunitat del partit . Final, 2-1 al marcador i tres punts mes per las veterans i un mal partit.Amb esta victòria els veterans arriben als 40 punts i la pròxima jornada visitaran al CD. Canet.