FUTBOL VETERANS-SRK

Added by 10/04/2014

El partit de dissabte per els veterans de La Pobla era el mes important de les ultimes temporades, un duel dramàtic a la part baixa de la classificació amb els locals amb 20 punts en 24 partits i els SRK 19 punts per 23 encontres. Una victòria significava agafar distancia amb el descens, però una derrota els enviava als llocs per a baixar de categoria amb el handicap de tindre menys punts que el rival amb un partit mes jugat. Del respecte inicial que es demostraren els dos equips es podia esperar un partit tens i igualat, però el futbol te una part cruel i inesperada i els veterans la van patir el dissabte a la primera part. El 0-1 arribaria per una eixida en fals del porter a on no detén un remat de cap…però la mala sort encara no havia arribat, tot i que pareguera que no podia anar la cosa a pitjor. Dos minuts desprès arribaria el 0-2, amb esta bona definició del davanter del SRK, però a la següent jugada, tan sols pocs segons després del segon gol el tercer. No podia anar la cosa a pitjor, en dos minuts del empat a 0 a 0-3, desastrosa primera part a un partit a on l’equip es jugava bona part de la temporada. La primera part encara donaria per a que el SRK anotara el quart i deixara el partit sentenciat. Amb tot en contra els veterans intentaren conjurar-se per a , per lo menys, donar la cara. Emilio que acabava d’entrar va aprofitar el tindre un puntet mes de fisic per a acabar primer rematant al pal una jugada que ell va començar…i després trobar el gol. El 1-4 nomes maquillaria el marcador per uns minuts, ja que el SRK ho trobava tot de cara i encara va anotar un cinquè gol. Emilio una altra vegada va tindre premi a la seua insistència i va deixar el marcador en 2-5. Amb el xiulit final els nervis esclataren i es va formar una tangana fruit de la tensió acumulada. Els veterans s’enfonsen a la classificació i ocupen llocs de descens directe, pero al menys el gol-average amb el SRK no s’ha perdut, el pitjor de tot es que els de Rafelbunyol tenen dos punts mes i un partit menys. Per davant encara queden per disputar 8 partits per a lluitar per no baixar de categoria.