VALLBONENSE – BENICALAP

Added by 08/06/2015

I dimecres es disputava la 23a jornada de lliga. Un partit ajornat degut a la vaga on el Vallbonense aconseguia un resultat històric: Victòria per 9 a 1 davant el Benicalap amb una actuació estelar del davanter Joan, autor de quatre gols.L’Atletic Vallbonense rebia al Benicalap al Mas de Tous, un partit a priori intranscendent per al desenvolupament de la lliga que va acabar convertint-se en tot un espectacle golejador. La primera gran ocasió del partit va ser per als locals. Adrià llançava des de fora del àrea, el porter visitant rebutjava el baló i Carlos a boca de canó enviava el baló als núvols. Al minut 22 aplegava el primer gol del partit. Adrià servia des del corner i Oli cabotejava la pilota al fons de la xarxa. El 2 a 0 només un minut després, Joan no donava per perdut un baló dins del àrea i assistia a Carlos per a que creuara el baló amb un xut ras i col·locat. Al minut 26 Joan era tombat dins de l’àrea després d’una jugada personal on es va desfer del defensa amb molta habilitat. El penal el llançava Fort i el porter feia una gran intervenció, Adrià desaprofitava el rebuig i enviava el baló fora. Aquesta jugada va donar ales als visitants, i Borja va estar a punt de retallar distàncies, però el seu xut se n’anà per dalt del travesser.I en la jugada següent era el Vallbonense qui aconseguia el tercer gol. Passada d’Adrià, Joan no arriba a rematar i Yehosua a porta buida col·locava el 3 a 0 al marcador. I al minut 34 era Joan qui obria el seu festival golejador, aprofitant una errada clamorosa del porter. En només 10 minuts els locals havien arrasat al seu rival aconseguint quatre gols. El Benicalap va traure el orgull i començava a provar al porter local Cosmin. En esta ocasió el baló va eixir fregant el pal. El Vallbonense donava per bo el resultat i el Benicalap ho aprofitava per a retallar distàncies a punt d’acabar la primera part, Matías enviava la seua rematada al pal i el rebuig l’arreplegava Arango per afusellar a Cosmin. Un gol que deixava un sabor agredolç a l’entrenador local.

I sembla que la xarrada als vestidors va sortir efecte. Als set minuts de la represa els locals feien el cinquè gol amb una jugada de tiralínies: Yehosua combinava amb Joan, qui cedia el baló a Adrià per a col·locar la maneta al marcador. Un minut desprès Borja va poder anotar el segon gol dels visitants, però Cosmin treia el baló amb els peus. Bon partit del porter local que debutava dimecres com a titular. I del possible gol del Benicalap, al sisè del Vallbonense. Ara era Adri qui assistia a Joan per a que marcara el seu segon gol de la nit. Pujava la mitja dotzena a l’electrònic. L’entrenador local aprofitava per a donar minuts a Tomàs, nou fitxatge dels rojiblancs. Al minut 71 Joan assistia a Adrià que aconseguia batre el porter, encara que l’àrbitre anul·lava el gol per un molt dubtós fora de joc. I un minut després, Joan encarava la porteria i era tombat per Cristian. Segona targeta groga i els visitants es quedaven en deu jugadors. Al minut 78, novament Joan se’n anava del defensa per potència i aconseguia batre al porter, era el seu tercer gol, i el seté de l’equip. El Benicalap ho intentava però sense fortuna. Cosmin primer i Ruben desprès evitaven el gol visitant. Al minut 84 arribaria el vuité gol. Yehosua rebia un rebuig del mig del camp i assistia a Migue per a què, amb molta tranquil·litat, posara el baló lluny de l’abast del porter. I en l’últim minut aplegava el definitiu 9 a 1. Oli recuperava un baló al mig del camp, Migue feia una acció personal amb molta velocitat i realitzava la passada de la mort per a què Joan convertira el seu quart gol de la nit. No hi hagué temps per a més. El Vallbonense aconseguia una històrica golejada al Mas de Tous, un resultat que no s’oblidarà en molt de temps.La pròxima jornada l’equip de Jose Luís Durà s’enfrontarà al penúltim, el Riba-roja B, serà després de passar les festes pasqueres. Amb esta victòria el Vallbonense suma 35 punts després de 25 jornades disputades i es manté en novena posició.