VALLBONENSE – MONCADENSE

Added by 30/04/2015

En futbol, el Vallbonense disputa l’antepenultima jornada de lliga en la categoria Primera Regional al Mas de Tous. Rebia al Moncadense en un partit on no hi havia res en joc, només amb l’incentiu de continuar la ratxa de victòries per tal d’acabar el més alt possible a la taula. Els xics de Jose Luis Durà hagueren de remuntar el gol de Tendillo en la primera part que avançava als de Moncada. I va ser en la segona part quan arribarien els gols locals. Fort botava una falta i Nacho de cap posava l’empat al marcador.  I a deu minuts d’acabar el partit, Joan col·locava el 2 a 1 definitiu aprofitant diversos rebutjos dins l’àrea. Era el dissetè gol de Joan esta temporada. 3 nous punts que deixen al Vallbonense seté a la taula amb 44 punts. Per davant 2 partits front els equips que es jugaran l’ascens, el Benageber i el Manises.