30 ANYS QUERCUS

redaccio
Added by 27/08/2018

L’Associació Quercus està d’enhorabona, ja que enguany compleix 30 anys de vida. Per a celebrar-ho han planificat una variada agenda d’activitats que comença este divendres i continuarà fins a Nadals. Una sèrie d’activitats que representen les tres dècades de vida d’esta associació tan propera a la natura.

L’activitat que el pròxim divendres obrirà esta celebració serà la ruta nocturna per la Buitrera. Més endavant, agafarà el revel el Quercus Climbing Fest, el qual consistirà en un campionat d’escalada en el rocòdrom municipal. Altres esdeveniments que aniran duent-se a terme seran un Campament als Pirineus, una xarrada amb el Grup de Rescat de la Guàrdia Civil sobre seguretat en la muntanya, la consolidada travesia per la Serra Calderona o una expedició d’alta Muntanya, entre altres.

Al llarg d’estos 30 anys, Quercus ha treballat al voltant de tres vessants, els quals són els següents: en primer lloc es troba l’animació juvenil; en segon lloc l’ecologia, i en tercer i últim lloc, l’esport, el qual fa ús del medi natural per a realitzar activitats físiques. Gràcies a esta forma tan original d’oferir altres activitats d’oci als joves, esta associació de la Pobla ha aconseguit guanyar-se el prestigi i la confiança de molts veïns del municipi i fins i tot de la comarca.

Els membres fundadors de Quercus han volgut animar els veïns del nostre municipi perquè també participen en les activitats que commemoraran els seus 30 anys en funcionament.

30 anys oferint activitats alternatives a les generacions del nostre poble nascudes durant les últimes dècades.

Simple Share Buttons