FI DE CURS EL CAMPÉS

redaccio
Added by 26/06/2014

Al col·legi El Campés tots estos xiquets esperaven el moment de la seua graduació. Amb la banda roja d’estudiant que passa de nivell estos alumnes de cinc anys donen un pas en la seua educació. A l’escenari el director del centre, Xavier Pérez, els cridava un per un perquè recolliren el seu diploma per haver superat l’educació infantil.

Els primers en pujar a l’escenari han estat els alumnes de Rocío Jarem. Junt al títol s’emporten l’orla amb els seus companys de classe i la que ha estat la seua mestra durant este cicle. Els següent eren els alumnes d’Inma Gorgues. Ells són el grup B i aprofitaven esta recollida de diplomes per acomidar-se dels tutors abans de passar a educació infantil. Aplegava el torn de la classe d’Anna Aparici. Els xiquets i xiquetes del grup C que passaven a recollir la seua acreditació per poder entrar a l’educació primaria.

I els alumnes de Maite Monzó, del grup D, s’encarregaven de tancar la recollida de títols. Tot baix l’atenta mirada dels pares orgullosos dels seus fills. Un alumne de cada curs ha representat al cicle i ha fet entrega als professors de suport d’un ram de flors. Després han llegit un text agraïnt al personal docent tot el que han fet per ells en este temps.

Acabava ací la fi de curs que organitza el col·legi El Campés i començava la festa organitzada per l’Associació de Pares i Mares. Activitats esportives i lúdiques per passar la vesprada mentre esperen l’hora del sopar. Un campionat de futbol protagonitzava l’activitat de bona part dels xiquets al centre del pati. I mentrestant, al fons jugaven a futbol a l’altre camp el moment de les exhibicions. Estes xiquetes han fet una mostra de gimnàstica rítmica: exercicis amb mans lliures i ars. Altres alumnes del col·legi El Campés portaven un estil modern i molt de moda entre xiquets i joves, són els balls urbans. I com cada any, els alumnes de karate han fet una exibició. Mentrestant preparaven les creïlles per cuinar la truita gegant per sopar tots junts al centre.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons