GRADUACIÓ LLUIS VIVES

redaccio
Added by 26/06/2014

Pares i alumnes del C.P Lluís Vives han omplert La Casa de la Cultura per celebrar la fi de curs dels xiquets d’infantil. Un auditori que s’ha quedat xicotet per a una feta tan gran com és esta. Les mestres han dirigit un espectacle pensat com si fora un concurs. Amb la música de concursos que ells no han conegut però sí molts dels seus pares, donen pas a l’actuació d e cada grup. En este cas la interpretació la fa cada classe que se transforma en un grup de música.

La classe de tres anys A, els menuts del Lluis Vives, han ballat la cançó de l’abecedari. I els seus companys, també de tres anys, del grup B, han pujat a l’escenari per ballar una cançó de Pitbull. I entre classe i classe recordatoris de concursos que anaven donat temps a la preparació dels grups. El següent era el primer de 4 anys amb una mescla de Marta Sanchez, Luis Miguel i les Nancys Rubies. I el seus companys de 4 anys del grup B pujaven a l’escenari per a interpretar la cançó Happy de Parrell Williams.

Els més majors d’infantil tenien preparada també una cançó. El grup A eixia amb la cançó el twist de mi colegio de Parchís. Els seus companys del grup B interpretaven a Juan Magan i els ritmes llatins. I tant els de 5 anys del grup A com els del B tornarien encara a l’escenari. Ells eren els protagonistes de la vesprada. El centre d’infantil s’acomiada d’ells perquè passen a l’educació primària i volen donar-los el seu primer diploma educatiu. Un mèrit que acredita que han sigut bons estudiants. La directora del centre, Carmen Barona, lliurava els diplomes als alumnes acompanyada dels seus mestres.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons