PREMIS A L'EXEL·LÈNCIA A VALÈNCIA

redaccio
Added by 19/06/2014

Són els millors estudiants en educació primària de la Comnitat Valenciana. Poc més de 300 alumnes que han destacat per obtindre una nota mitjana de 10 en totes les matèries. Entre ells hi ha quatre xiquets de La Pobla que enguany entren en este grup. Dimarts la Conselleria d’Educació els reunia per lliurar-los del premi a l’excel·lència acadèmica. A la taula hi havia les màximes autoritats d’este departament junt amb la titular Maria José Català.

Mireya Graviria una de les alumnes del Colegi Públic Lluis Vives replegava el diploma que l’acredita com a alumna deu en tota l’educació primària. Agraïa que premis com estos reconeguen l’esforç excercit durant l’any. També del col·legi Lluís Vives, que enguany ha tingut tres alumnes entre els més destacats, pujava Vicente Gramuntell, orgullós també d’este premi, tant ell com els seus pares. Del Centre Color, Adrián Martínez, alumne que recollia el diploma de la mà dels representants de la Conselleria. Ell se n’adonà de l’existència d’estos premis en acabar els estudis i està content d’haver-lo aconseguit. L’últim alumne també ha estat del Col·legi Lluís Vives. Ell és Victor Raimundo i amb el diploma que li dóna la conselleria se li reconeix la constància i l’esforç durant l’educació primària.

 

Ells han pogut estar a la fotografia que cada any aplega als alumnes valencians més destacats. La Consellera d’Educació Maria José Català els ha animat a continuar amb l’esforç per poder tornar quan acaben la secundària. Tots quatre una mostra dels bons resultats dels estudiants de La Pobla. Cada any el nostre municipi té representació en esta cita i la Regidora de Cultura ha volgut estar amb ells per donar-los l’enhorabona. Els pares i les directores dels dos centres s’han mostrat orgulloses dels seus alumnes. El Palau de les Arts va ser l’escenari d’este acte que ompli d’orgull als xiquets però també als pares i als mestres i directors del centre.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons