CLOENDA ESCOLA PILOTA

redaccio
Added by 03/07/2014

Dissabte de matí l’escola de pilota donava per finalitzat el curs al trinquet municipal. Un acte al qual assistiren els monitors junt amb els seus alumnes. Un matí de cloenda de temporada on es vol reconèixer l’esforç i la dedicació durant molts mesos d’estos joves pilotaris.

Els xiquets comencen al món de la pilota amb el raspall, una modalitat ideal per poder agafar la tècnica necessària per passar a la galotxa i l’escala i corda a partir de benjamins. Una vegada superada esta etapa formativa abandonaran l’escola i passaran a ser membres del club. Però encara no els ha arribat l’hora i ara deuen d’entrenar i competir el màxim possible

Els 22 xiquets que formen l’escola tingueren el seu reconeixement tant per part del Club com per part de Caixa Popular, el principal spònsor del Club de Pilota. Un acte que reconeix l’afició d’estos xiquets per l’esport autòcton. També assistiren el regidor d’esports i el pilotari de Massamagrell, Salva. Però toca vacances i les inscripcions per la nova temporada s’obriran a partir de setembre.

 

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons