L'ADMINISTRACIÓ PERUANA VISITA L'AJUNTAMENT

redaccio
Added by 29/05/2014

És la visita que la delegada de l’administració peruana ha fet a l’ajuntament de La Pobla. Volia conèixer de primera mà el funcionament de l’administració que s’ha fet al consistori. El regidor de modernització, José Maria Romero, tècnics del consistori i l’empresa que ha desenvolupat el sistema informàtic que funciona a l’administració local han estat els encarregats de detallar-li els avantatges que suposa en la gestió.

Carina Estrada, col·laboradora del govern de Perú, és a l’actualitat un país en creixement i busca millorar també la seua gestió administrativa. L’empresa que ha implantat este sistema al municipi intenta exportar-lo fent servir el municipi com a referent. La col·laboradora del govern peruà s’ha interessat per com s’implantà el sistema, la situació actual i els plans de futur d’una plataforma que vol instal·lar el seu país.

A La Pobla les xifres d’estalvi han permès reduir de manera significativa tant la paperassa administrativa com el temps en resoldre cada expedient. A més es pot fer multitud de tràmits de manera telemàtica.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons