S'OBRI EL PERÍODE DE REPARTIMENT AL BANC DE LLIBRES

redaccio
Added by 17/07/2014

Dilluns s’obria el repartiment del banc de llibres de la Pobla i des de primera hora l’afluència ha estat màxima. El primer termini és per a les persones que a més de demanar han col·laborat donant llibres de l’any anterior que ja no necessiten. Ells poden endur-se fins a tres llibres per al pròxim curs a canvi dels que han deixat.

Les famílies porten el llistat amb les seues demandes i cal comprovar si algú els ha portat i si encara en queden. Depenent del curs les existències són diferents en funció de la participació. En total el Banc de Llibres ha arreplegat 407 volums d’un centenar de famílies que han estat les donants. Són des de quart a sisè de primària, tota la secundària i el batxillerat dels centres educatius de la localitat. Els llibres han de ser vàlids per al pròxim curs.

La iniciativa porta tres anys en marxa. Moltes famílies ja participaren l’any passat i han decidit tornar per l’estalvi que suposa de cara a la tornada al col·legi. L’ordre per escollir llibres es per torn d’arribada. Per tindre oportunitats d’endur-se el que un vol és important vindre entre els primers. A més de llibres les famílies que han estat donants poden endur-se també uniformes dels col·legis concertats o xandalls dels centres. Pels qui no han estat donants l’entrega començarà el pròxim dilluns 21de juliol en horari de matí i vesprada. L’últim dia pels qui són demandats és el 25 de juliol.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons