PENYA LA GARBA

redaccio
Added by 06/11/2014

Diego Alves i Filipe Augusto, els dos jugadors del Valencia CF van ser els gran protagonistes de la nit a on la penya “La Garba” va celebrar el seu desè aniversari. Els dos jugadors blancinegres van presentar-se al centre social per a signar autògrafs, samarretes i fer-se fotos amb tots els aficionats que ho desitjaren. Moment de celebrar de manera oficial un desè aniversari per uan penya que te mes anys de vida.

Una vesprada plena de valencianisme per a tots. Des de les huit de la vesprada l’expectació era màxima i abans d’obrir-se les portes del centre social ja eren centenars de persones les que esperaven poder vore als jugadors del seu equip. L’afició del VCF esta vivint un principi de temporada il·lusionant.

A l’acte no va faltar el directiu de l’àrea social del VCF i exjugador del Club Juan Cruz Sol, per a ell un acte molt emotiu per que va poder coincidir amb un dels companys de vestidors de la seua epoca, Pep Balaguer. La presencia dels dos ex jugadors dels anys 70 a l’acte va fer les delícies dels valencianistes mes veterans.

Este acte d’aniversari va ser un dels primers actes oficials del Valencia CF junt a les penyes d’esta nova temporada. Allà a on els jugadors realitzen la visita els aficionats valencianistes participen en massa.

Però per damunt de tots els mes joves son els que mes ho viuen i als que poder tindre prop als seus ídols els fa mes il·lusió.

Una vesprada plena de valencianisme i festa per a celebrar el desè aniversari de la penya La Garba. Un acte que els valencianistes de La Pobla el van gaudir de valent…

 

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons