CURS D' AGRICULTURA ECOLÓGICA

redaccio
Added by 06/11/2014

Este és el curs d’agricultura ecològica que enguany s’ha celebrat per part de la Plataforma de Desocupats i en col·laboració amb les parròquies i l’ajuntament. La iniciativa rebia una bona valoració per part dels organitzadors que ara han decidit continuar amb les activitats creant una associació.

L’’Olivarda dóna ara els seus primers passos amb la presentació als veïns d’este nou projecte. Es tracta d’una associació agroecològica que busca el desenvolupament sostenible i sobretot donar una eixida laboral a aquelles persones que ara es troben en situació de desocupació.

El triar l’agricultura ecològica es fa per diversos motius. Uns són mediambientals però també són econòmics i és que es considera que és un sector amb més valor a l’hora de vendre i podria crear llocs de treball.

Per a fer-ho possible esta associació busca visibilitat i que els veïns amb terres en desús les puguen cedir de manera temporal. Ara compten amb el bancal del Morenet i volen aconseguir més terres.

Una cessió segura que permetria una millora paisatgística, fomentar un sector que ha estat tradicional i sobretot donar una eixida laboral.

Des de l’associació s’aposta també per tallers de formació a través dels horts escolars en centres educatius.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons