EXPO ART MASIÀ

redaccio
Added by 11/12/2014

És l’exposició amb la qual Art Masià obri curs en l’escola de pintura. Uns 40 alumnes són els que formen part del grup d’adults i la majoria d’ells participen d’esta mostra. Són quadres variats i la mostra rep el nom “Inspira’t”. Enguany no s’ha optat per una temàtica diferent i per a la mestra açò fa que no hi haja una percepció de conjunt però si que es puguen valorar individualment cadascun d’ells.

Una il·lusió que s’ha plasmat en una trentena de quadres que es poden vore a la sala d’exposicions. Divendres durant la seua exposició els autors ens contaren per que han escollit cadascuna de les imatges i per que els agrada açò de pintar. Uns fa poc que han començat i altres porten anys a este estudi per què descobriren ací la passió per la pintura.

L’estudi de pintura Art Masià porta 11 anys funcionant a la Pobla i des del primer any exposa els seus treballs a la Casa de la Cultura. Són uns 110 alumnes i quasi la meitat formen part del grup d’adults. Ací troben un entreteniment i una manera de donar llibertat a la seua imaginació.

Són 30 artistes els que han exposat en esta mostra. La regidora Rosana Rausell inaugurava la mostra destacat la labor d’esta escola que durant anys ha fomentat l’interés per l’art d’adults i xiquets al nostre municipi.

Una afíció per la pintura que ara es pot vore a la sala d’exposicions fins el 8 de desembre.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons