FINALS TRUC I PARXIS

redaccio
Added by 18/12/2014

Els campionats de parxis i truc organitzats per la Junta Local Fallera van viure la seua ultima jornada de competició el passat dissabte amb la disputa de les semifinals i les finals.

Al campionat de parxis les semifinals les van disputar Pepe Marti i Salvador Larrocha de la falla Sant Jaume contra Isabel Navarro i Vicente Gallego del Trinquet, l’altra semifinal va enfronatr a MªLuisa Soriano i Manuela Cejas del Trinquet contra Jose Picher i Jose Luis Buenaventura de l’hort

A la final es van vore els cares les Mª Luisa Soriano i Manuela Cejas contra Isabel Navarro i Vicente Gallego amb victòria d’estos últims, el campionat de parxís se’n anava al trinquet.

A la mateixa hora també començaren les semifinals del Truc. Per una banda Jose Marin i Vicente Esteban contra Luis Garcia i Vicente Valls, les dos parelles de la falla de l’hort, i per l’altra Jose Miguel Campos i Gerardo Contelles de la Falla Sant Jaume contra Palmiro i Juan Calero de Josep Antoni.La final per saber quina era la millor parella fallera jugant al truc va enfrontar a Jose Marin i Vicente Esteban contra Jose Miguel Campos i Gerardo Contelles, al remat la parella de la falla Sant Jaume es van proclamar campions.

Les parelles triomfadores rebran el seus respectius trofeus divendres 27 de Febrer al sopar de lliurament de premis de totes les competicions organitzades del Junta Local Fallera.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons