FUTBOL CRACKS VALLBONENSE

Added by 02/06/2015

I en futbol el Vallbonense disputava la 22 jornada de lliga en la categoria Primera Regional. S’enfrontava al quart classificat: el Cracks, un equip peculiar format exclusivament per jugadors japonesos. Tot i la suposada superioritat dels locals, el Vallbonense va fer un partit molt seriós i va tindre ocasions per avançar-se en la primera part. Però el gol no va arribar fins la segona part. Adri es va plantar davant del porter i una vegada el superava, Shen va cometre este clar penal. Els visitants reclamaren l’expulsió del porter del Cracks. El penal el llançava Adri enganyant al porter i col·locant el 0 a 1 al minut 57. Però els xics de Jose Luis Durà no van poder mantenir la victòria, i al minut 66 Gao empatava el partit, i quan pasaven 3 minuts del temps afegit, Junmin Xu aconseguia el 2 a 1 definitiu. Una dolorosa derrota davant l’equip més en forma de la categoria, que ha guanyat 11 dels últims 12 partits. Este cap de setmana el Vallbonense rebrà al Mas de Tous al nové, el Benicalap.