VILLAR – VALLBONENSE

Added by 08/06/2015

El Vallbonense reprenia la competició de Primera Regional desprès de la parada de les últimes setmanes. Visitava el camp del Villar, equip situat en la part baixa de la classificació. Prompte s’avançaren els xics de Jose Luis Durà amb el gol de Joan als 5 minuts de joc. En la segona part va arribar el 0 a 2, obra de Robert. Però en només 3 minuts els Poblans veien com perdien la renda i el Villar aconseguia empatar a 2, resultat que seria definitiu. Amb este punt el Vallbonense es col·loca desé a la taula amb 29 punts quan resten 7 partits per acabar la temporada. Este dissabte nova jornada a casa davant el Mislata, i el proper dimecres es jugarà el partit ajornat davant el Benicalap també al Mas de Tous.