BASQUET POBLA

Added by 09/06/2015

Nova jornada per al basquet Pobla i nova visita al pavelló d’esports del segon classificat tal i com va passar fa dos setmanes. El rival, el Club Basquet Massamagrell, immers en una lluita a tres per el segon lloc de la lliga que dona ascens directe i els de La Pobla en busca d’una victòria per a sentenciar el campionat. El fet que els de Massamgrell tingueren menys marge d’error que el Basquet Pobla va fer que el primer quart fora totalment de color verd. El de l’horta nord van eixir a per totes i per moments la diferencia era de 16 punts a favor per a ells, nomes una tímida reacció va fer que s’arribés al segon quart amb 10 de diferencia, 12 a 22 a un quart tens i dur a on l’entrenador rival va ser expulsat. Fins al descans el partit va continuar igual, el basquet Pobla no tenia el dia i al pas per vestidors encara anaven 8 baix a l’electrònic, basquet Pobla 29, Massamagrell 37. Amb tot en contra nomes quedava confiar en repetir l’espectacular quart de fa dos setmanes contra el Beniparrell Albal, però minuts de basquet perfecte no es poden tindre tant a sovint, encara per moment ho va parèixer quan es van retallar les distancies fins a estar a 4 punts d’igualar. Estar tant prop va despertar al rival i ahi va acabar el partit per als de Gabi Fuster. El Massamagrell no va vindre a La Pobla a perdre el partit i van començar a tornar a jugar un bon basquet per endur-se la victòria per 62-75. Una derrota que no canvia ni les aspiracions de l’equip ni el lloc a la classificació i que el Massamagrell va guanyar ja que per ells si que era una jornada que en cas de derrota els deixava quasi sense aspiracions. Per davant encara tres jornades de lliga i el basquet Pobla depèn d’ell per a guanyar-se la plaça de la lliga autonòmica com per a ser campió de la categoria. La lliga de basquet para per les pasqües dos setmanes i tornarà el pròxim cap de setmana del 11 i 12 d’abril a on el basquet Pobla visitarà al Llíria.