RIBA-ROJA B 0-3 VALLBONENSE

redaccio
Added by 16/04/2015

En futbol, el Vallbonense disputava la vint-i-sisena jornada del campionat de lliga de Primera Regional. Els xics de Jose Luis Durá s’enfrontaven al penúltim, el Riba-roja B, i van demostrar la diferència en la classificació. Joan va disposar de les primeres ocasions per als visitants, però primer el baló se’n anà fregant el pal, i després era el pal el que evitava el primer gol del partit. A la mig hora de partit els locals es quedaven en deu jugadors per esta clara falta sobre Yesua. No ho desaprofitaren els Poblans i al minut quaranta Joan aconseguia batre per primera vegada e l porter local. En la segona part el Vallbonense arrodonia el marcador, Migue es plantava davant del porter, i desprès d’un retruc marcava el 0 a 2 a porta buida. Ja en l’últim minut Yesua assistia a Peris per a col·locar el 0 a 3 definitiu. Este diumenge nova jornada al Mas de Tous davant Los Silos