VALLBONENSE

Added by 23/04/2015

Jornada 27 de lliga per al Vallbonense que rebia al Mas de Tous a  Los Silos C.F. Nomes tres punts separaven als de Burjassot dels de La Pobla  que arribaven a esta jornada després de guanyar la jornada passada al Ribarroja B per 0-3. Cap dels dos equips va començar el partit amb decisió de buscar la porteria rival però el Vallbonense es posicionava millor al terreny de joc i amb el pas dels minuts va acabar per controlar el centre del camp i amb ell el domini del partit, un domini que no arribava a materialitzar-se en ocasions de gol.  Fins que no es va arribar quasi als 20 minuts de partit no es vore la primera clara per avançar-se per part del Vallbonense, encertat va estar el porter de Los Silos per a mantindré intacta la porteria… Una porteria rival que es va obrir amb un dels millors gols de la temporada, obra de Fort, xut de llarga distancia que toca el travesser i entra…llàstima que l’àrbitre no donara validesa per que el baló supera la línia de meta de manera clara… un gol que no tardaria en arribar amb este remat in extremis de Joan, que ara si avançava als de La Pobla . El partit fins als descans encara donaria un xicotet esglai que Cosmin es va encarregar de solucionar per tancar la primera part amb 1-0. A la segona part els de Jose Luis Durà van eixir a per totes amb ganes de deixar el partit resolt el mes prompte possible… i ho van aconseguir, Joan feia el 2-0 i ho deixava tot quasi sentenciat … per que al futbol no es te res guanyat fins que acaba el partit, Los Silos va retallar distancies amb este llançament de falta amb el que Cosmin es veu sorprès . Des de el 2-1 fins al final les ocasions van ser per al Vallbonense però sense premi ,primer amb este xut que se’n va desviat i despres amb esta clara ocasió amb el que també va poder arribar el tercer . Nova victòria  per un Vallbonense que ja porta 5 jornades seguides sense conèixer la derrota. Un altre partit que deixa com a jugador mes decisiu del partit a Joan. La pròxima jornada nou partit com al Mas de Tous contra el Moncadense.