BASQUET POBLA

Added by 23/04/2015

Penúltima jornada de la lliga de basquet al grup A de la preferent amb un partit que acomiadava als basquet pobla del pavelló d’esports. Últim partit com a local amb la lluita per l’ascens i el campionat al roig viu. El quatre primers classificats arribaven a esta penúltima jornada empatats amb vint victòries i nomes quatre derrotes, els de de La Pobla eren segons abans de jugar però l’average entre els quatre primers no era definitiu ja que també es tenia que disputar el Segorbe-Beniparrel. Després de dos derrotes consecutives contra Lliria i Massamagrel a les dos ultimes jornades i la pèrdua del liderat nomes es podia guanyar o guanyar. Un partit a on els de La Pobla rebien a l’antepenúltim classificat, el Nou Basquet Torrent, i a on la diferencia a la classificació es va tardar a vore a la pista. Al primer qart les diferencies eren mínimes. El basquet Pobla nomes aconseguí un tímid marcador de 13-7 a favor, un parcial que al segon quart es va ampliar fins arribar al descans amb un avantatge d’onze punts, a poc a poc els de La Pobla obrien distancia i començaven a treballar una victòria que era obligat que es quedara a casa. Estos onze punts no sols van ser irreversibles ja per als de Torrent, si no que van ser el punt de partida per una segona part còmoda i tranquil·la a on es van vore el per que de cada equip en la classificació. Esta setmana al basquet pobla no li va fallar res i al remat es va complir i es va guanyar 71-41. Una victòria que val per continuar en la lluita per l’ascens i arribar amb opcions a l’ultima jornada, encara que el Basquet Pobla no depèn exclusivament d’ell. La lliga de basquet es tanca la pròxima jornada i el Basquet Pobla es desplaça fins a Burriana. Arriben a l’ultima jornada tercers classificats empatats amb Segorbe i Massamagrell però amb l’average perdut. Toca guanyar i esperar, 40 minuts per davant amb l’ascens i el títol de lliga en joc.