SOPAR DE LA FAM

redaccio
Added by 11/06/2015

La delegació de Manos Unidas de La Pobla celebrava dissabte el Sopar de la Fam. Ho ha fet com sempre amb un gran èxit de participants i és que s’han venut més de 500 tiquets. Una col·laboració de 5 euros en un sopar que es caracteritza per l’austeritat. Pa, oli i sal. El més elaborat que podien trobar era afegir un poc de pebre roig. Un menú senzill i que s’aconsegueix amb la col·laboració de diferents comerços que aporten els ingredients. Un sopar que permet no tindre massa despeses i que tot el que s’arreplegue puga anar destinat a ajudar.

El sopar de la fam és una cita clàssica dins els diferents esdeveniments solidaris que organitza el municipi. Són més de 20 anys els que porta celebrant-se a La Pobla i mai falta la col·laboració dels veïns que omplin les taules per una bona causa. Enguany els diners aniran destinats a un projecte a l’Índia per al desenvolupament de 8 suburbis de Nova Delhi.

Per compensar la solidaritat de tots els assitents, diferents comerços de la Pobla havien aportat regals que s’havien de sortejar entre els assistents.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons