TEATRE "FREAK KASTA SHOW" (ESCALANTE)

redaccio
Added by 04/06/2015

Un del centres d’ensenyança teatral més prestigiosos del país, l’escola del teatre Escalante de la Diputació de València també ha format part de la catorzena mostra escènica. Un grup amb una dilatada trajectòria que des de 1993 s’encarrega de formar i acostar el teatre des dels mes menuts fins als adults.

L’obra amb la que es presentaven en La Pobla portava com a títol “Freak Kasta Show”, obra en castellà interpretada per alumnes de 15 a 17 anys. Diverses amigues es troben un dia amb un dilema, la forta crisis econòmica no els deixa poder avançar laboralment i no saben que fer amb el seu futur més immediat. Davant de les poques oportunitats que els dona el mercat, es decideixen a convertir-se en emprenedores decidint crear una nova empresa molt original. L’absurd del perfil dels aspirants que es presenten al càsting els anima a muntar un circ, uns aspirants que no tenen cap formació ni tampoc cap aptitud per a formar una empresa seriosa, però son tant estranys que anima a les dos amigues a canviar la seua inicial i muntar un circ ple de personatges.

Ja per la vesprada continuava l’activitat a la Casa de la Cultura amb un festival de màgia a benefici d’AVAPACE, un duel de mags entre le mag Medina i el mag Reiki que van fer realitat les il·lusions de tots el que s’acostaren fins l’auditori a col·laborar amb esta causa benèfica. Una vesprada de màgia i solidaritat on es van recaptar 700 euros per a l’associació.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons