DESFILADA PERRUQUERIA INSTITUT

redaccio
Added by 04/06/2015

A l’institut La Vereda, els alumnes de perruqueria es preparen per a la prova final. L’examen que els posarà nota passa per aconseguir els pentinats més originals i els que reflecteixen millor tot allò que han aprés durant el curs. Les professores han organitzat una desfilada de moda per que ells puguen mostrar tota la seua creativitat.

Replegats, postissos, cabells sintètics, cardats. Poden triar el pentinat que vulguen i tots han optat per l’originalitat i l’atreviment per a poder-se lluir. Volen impressionar tant al públic com als seus professors.

Comencen a aplegar els resultats i les models ja porten el pentinat amb el que eixiran a la passarel·la. Un estil ben diferent del que es porta en el dia a dia. Pentinats, maquillatge i vestuari. Tot a punt i és moment de passar per davant la càmera de la professora per fotografiar-se.

A la passarel·la els esperen ja els familiars per comprovar el resultat final. No han descuidat cap detall per fer que el seus pentinats siguen els millors. 19 models competeixen en esta passarel·la per mostrar tot el que els perruquers i perruqueres han aprés en el cicle formatiu. Esta fotografia conjunta posa fi a un examen que tot i la tensió patida els ha permés traure el millor d’ells mateixos.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons