VOLTA A PEU LLUIS VIVES

redaccio
Added by 04/06/2015

Festa de l’esport al col·legi Lluís Vives. El centre organitzava un dia d’activitat física per fomentar l’esport entre els alumnes. La volta a peu a portat a tots els xiquets i xiquetes a córrer com autèntics atletes.

Els més menuts feien la volta per dins del centre. Una volta al pati abans d’aplegar a la meta. En la carrera participaven des dels  alumnes més menuts, els d’infantil amb poc més de tres anys. A cada edat una distància diferent i quan més majors començaven de més lluny.

Així fins eixir de centre. El següent punt d’exidia ha estat al Mercat Municipal. Els xiquets han corregut acompanyats dels seus mestres en una cursa que els portava a entrar de nou al pati on els esperaven els companys abans d’arrivar a meta. Per grups d’edat, els alumnes han pujat fins al mercat per fer la seua carrera. La volta a peu té un component de promoció esportiva però entre els xiquets, les ganes de guanyar eren evidents i açò els ha portat alguna que altra caiguda en l’eixida.

Tots els alumnes del centre han participat del matí, fins i tot els que no estaven en les millors condicions, com Alba. L’activitat l’han organitzada els professors d’educació física del centre i en ella s’han implicat tots els mestres i totes les aules. I l’objectiu s’ha complert perquè els alumnes no només han fet esport, sinó que s’ho han passat d’allò més bé practicant-lo. I tant important com participar i fer esport, alimentar-se bé i hidratar-se. Per això, a l’acabar la carrera els esperaven els mestres amb fruita. El matí acabava amb el lliurament de premis als guanyadors. El primer xiquet i la primera xiqueta de cada classe ha tingut la seua medalla com a campions però el premi era per a tots ja que cada classe ha rebut un diploma per esta participació en la volta a peu.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons