AGENDA MOSTRA ESCENICA

redaccio
Added by 28/05/2015

Divendres arranca el festival escènic solidari. De matí el col·legi OptearHelios representa l’obra “Una ONG muy especial”. De vesprada, a les sis i mitja, se celebra la jornada inaugural amb la presentació de la programació per part de l’EMAE, Kasiopea i l’Ajuntament.

Dissabte a les sis i mitja poden vore l’obra “Museo Bizarro: Histories de Teatro” del Grup Deimos-Cucurucú Teatre de Torrent.

Diumenge a les dotze, l’escola de Teatre Escalante representa «Freak Kasta Show». De vesprada, a les sis i mitja, es celebra el desé Festival Escènic-solidari que destinarà la recaptació a l’associació valenciana d’ajuda a la paràlisi cerebral.

Dilluns al matí la companyia Engrata presentarà l’obra “Pista” dins els passes escolars. De vesprada a l’aula polivalent, serà el torn de Radio Teatre amb Eva Baza.

Dimarts que ve, de matí l’IES Tirant lo Blanc de Torrent representa “La Tempestat: de Güili Séxpir?». De vesprada, a les sis i mitja, la l’escola “la Atómica” d’Aldaia presenta “La otra historia: la vida a través de los tiempos”.

Dimecres de matí poden vore l’obra “Un curs per menjar-se’l” del col·legi Lluís Vives.

Dijous que ve de matí, el grup de teatre del centre El Grau de València representa “Rebel·lió a l’escola”. De vesprada l’EMAE juvenil aplega amb “Pim, pam, clown, la guerra de los payasos” i la infantil amb “El rey desnudo”.

Divendres 5 de juny de matí l’escola de teatre de Benaguasil presenta “La història de Villagarcia”, i l’Ampa del Centre Sant Rafael “Valorant a Enric”. De nit, a les deu i mitja, del grup juvenil 2 de l’EMAE, poden vore “3 Asesinatos y medio”.

Dissabte 6 de juny, de vesprada, a les sis i mitja, es celebra el festival de dansa amb l’escola de  l’EMAE i amb la col·laboració de l’escola d’Alaquàs.

Diumenge 7 es tanca la Mostra Escència. La cloenda es farà al Parc Municipal a les 12 amb l’obra “Pepito Pegón” de la companyia En tu cole.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons