RESULTATS ELECCIONS 2015 CAMP DE TÚRIA

redaccio
Added by 28/05/2015

En les eleccions locals dels principals pobles de la Comarca, el resultats han deixat els següent repartiment de vots.

En Benaguasil hi havia en joc 17 regidories. El partit Popular ha aconseguit 9 i en perd 2 respecte a les passades eleccions. El partit Socialista ha tret 4 regidors, un menys que en 2011. Compromís entra per primera vegada amb 2 regidors i també 2 regidors ha tret C’s. Esquerra Unida quedarà fora del ple al perdre l’únic regidor que tenia.

A Benissanó s’ha produït canvi de forces. El Partit socialista obté sis regidors, un més que en 2011 i el Partit Popular en canvi el perd i baixa a 5.

En Bétera Compromís ha estat la força més votada hi ha tret 6 regidors, en guanya tres respecte a les passades eleccions. També 6 regidors ha tret el PP que en perd 4 respecte a 2011. El partit Mas Mamarena-Cube en trau 3,  els mateixos que sumaven en les passades eleccions que es presentaven per separat. El Partit Socialista és manté amb 3 regidors. Ciutadans entra de nou amb 2 i l’últim regidor ha estat per al partit Assemblea Bétera Ciutadana.

A Casinos Compromís ha tret 5 regidors i en puja un respecte a les anteriors. El PP n’obté 5 i n’ha perdut 2. Estos els guanya Ciutadans que apareix per primera vegada amb 2 regidors.

A l’Eliana el Partit Socialista ha tret 7 regidors, n’ha perdut 1. El Partit Popular n’aconsegueix 6, en perd dos. Compromís entra amb 2 regidors, Esquerra Unida és manté amb 1 i C’s entra amb 1.

A Gàtova canvi polític. C’s irromp amb 4 regidors mentre que el PSOE passa de 5 a tres. El PP desapareix de l’ajuntament al perdre els dos regidors.

A Llíria canvi polític. el PSOE aconsegueix la majoria amb 8 i creix tres regidors, El PP en trau 6 quan en la passada legislatura en tenia 11, Compromís n’obté 5, en creix dos, Ciutadans en trau 1 igual que Llíria Puede.

A Olocau el Partit Socialista incrementa la seua majoria amb set regidors, un més que en 2011. Compromís entra de nou amb 1 (tenia 0) i el PP es passa de 2 a 1.

A Nàquera Unión Popular de Nàquera ha tret 4 regidors, en guanya 1. PP en perd un i és queda amb 3 El PSOE es manté amb 3. Iniciativa Veïnal que es presentava amb Compromís manté els dos que tenia i Ciutadans entra amb 1.

A Ribaroja el PP es queda amb 7 dels 11 regidors que tenia. El Psoe es queda amb 6 dels 7 regidors. Riba-Roja Pot entra amb 3. Ciutadans entra amb 2. Compromís n’obté 2, en guanya 1, i Esquerra unida es queda amb 1 dels dos regidors que tenia.

A San Antonio de Benagéber  Compromís és la principal força amb 5 regidors, Agrupació Independent (AISAB) n’obté 4, en puja 2; PP n’ha tret 3, en perd 4; el PSOE passa de  2 a 1.

A Vilamarxant  El PP s’ha quedat amb 5 dels 8 regidors que tenia, El PSOE amb 3 dels 4 que va obtindre en la passada legislatura, Compromís trau 2 regidors, 1 més que en les anteriors. Com a forces noves, Ciutadans entra amb dos i Junts Podem amb 1.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons