FUTBOL VETERANS MEDITERRANEO

Added by 14/05/2015

Jornada 30 de la lliga per als veterans de futbol que rebien al Mas de Tous al penúltim classificat, un partit sobre el paper fàcil però que els veterans encaraven amb 8 baixes respecte a la setmana passada.

Al principi el partit pintava mal per als de La Pobla, ja que el Mediterraneo era el que portava la iniciativa del joc i de les oportunitats. El primer gol de la vesprada apunt estigué d’arribar gracies a la col·laboració de Carlos , menys mal que tot queda nomes en un esglai. Oportunitats només per al Mediterraneo que ho intentava de totes les maneres possibles, fins que finalment van ser capaços d’avançar-se al marcador amb este remat de cap. Els veterans no arribaven a porta i si ho feien era de manera tímida. Però quan el teu davanter es Javi amb una oportunitat clara arriba el gol i així va ser l’empat amb el que els jugadors anaren al vestidor si no es perquè a Javi li va faltar força al rematar este centre.

A la segona part tot va canviar radicalment gracies a que Javi tenia la vesprada inspirada. Al minut de començar feia el 2-0 i només dos minuts després deixava el partit quasi sentenciat amb un gol que li suposava un hat-trick. Tot apuntava a què seria fàcil fins al final, però al futbol el resultat no és definitiu fins que el partit acaba, ja que el Mediterraneo va retallar distancies. Amb el 3-2 quedava tot en l’aire i l’equip entrenat per Jaume Navarro no seria capaç de resoldre la incògnita degut a que la pólvora a Javi se li va banyar, les va tindre de tots els colors, primer al travesser, després fallant davant del porter i així fins dos ocasions més en les que no va ser capaç de tornar a batre al porter rival i deixar el partit sentenciat. Un partit que es va a quedar a casa per 3-2, però que podia haver sigut una golejada.

3-2 amb hat-trick de Javi, que per molt poc no van ser dos o tres més. Amb esta victòria l’equip arriba als 47 punts en 30 jornades de lliga, resten encara 4 partits mes per disputar.