MERCAT SOLIDARI NAYRA

redaccio
Added by 14/05/2015

Baix el nom “Un latido para Nayra”, els últims mesos s’han organitzat diversos actes amb finalitat benèfica per a recaptar fons per poder fer front al costos tractament d’una cardiopatia congènita d’una xiqueta de només 4 anys.

El cas de Nayra ha tingut des de el primer moment el suport de moltes institucions, especialment del món de l’esport on els principals clubs professionals de bàsquet i futbol de la província han donant la seua ajuda i han sigut molts els  esdeveniments esportius que no han dubtat en col·laborar amb la causa.

Ací a La Pobla, dos han sigut els actes per a ajudar a Nayra. Fa unes setmanes, “La Titella” va organitzar un conta contes a la Casa de la Cultura on es va aconseguir una recaptació de més 700€ amb la participació del propi pare de Nayra. L’altra acció solidaria va tindre lloc el diumenge al Mas de Tous. Un mercat solidari del qual van participar 60 comerços de La Pobla aportant regals per valor de 1000€ que sortejaren entre els participants. Un mercat ple d’activitats dirigides als menuts on es podia comprar des d’artesania fins a quadres.

Una malaltia poc freqüent amb un tractament als EUA que té un cost de 700.000€, que afortunadament ja s’han aconseguit. El moviment “Un latido para Nayra” ha bategat amb tanta força des del principi que la família ja te els diners necessaris per a poder viatjar a operar a Nayra. Una vegada més els comerços de La Pobla i els veïns de la localitat han fet costat a esta causa benèfica ajudant a la família de Nayra a poder arribar a l’objectiu.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons