APP LA POBLA INFO

redaccio
Added by 14/05/2015

L’actualització de l’aplicació La Pobla Info permet accedir a novetats. Millora el seguiment de les incidències que s’envien a l’Ajuntament a través de notificacions i avisos sonors en el mateix dispositiu mòbil quan canvia l’estat d’alguna d’estes incidències. També es poc accedir a l’historial d’incidències enviades des del propi mòbil.

Entre les novetats està un apartat per de suggeriments que poden enviar els veïns al consistori i un per a enquestes participatives que pot posar en marxa l’Ajuntament.

També s’incorpora una guia de comerç local, es millora la guia de telèfons i la localització de llocs d’interés.

En una nova pestanya, es pot consultar la informació sobre les farmàcies de guàrdia.

L’aplicació La Pobla Info millora la presentació de les notícies i esdeveniments i incorpora la recepció de notificacions. També es pot accedir al contingut audiovisual de la Pobla Televisió a través del canal de Youtube.

Tot açò se suma a les funcions ja existents de l’aplicació que permet comunicar-se directament amb l’Ajuntament, conéixer l’agenda cultural i d’actes i els bans amb les novetats al poble. Per a tindre accés a totes les novetats cal actualitzar l’aplicació a través de Google Play en els dispositius Android o a l’Apple Store per als iPhones.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons