PRESENTACIÓ LLISTA PP

redaccio
Added by 14/05/2015

La coordinadora general dels Populars a la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, acudia dilluns per a l’acte de presentació de la candidatura a La Pobla.

Amb la projecció del video de campanya de Mari Carmen Contelles arrancava a l’auditori este míting. La candidata va ser la primera en agafar la paraula i aprofitava per fer un balanç del que ha estat la gestió del seu partit durant els últims anys al govern municipal. Tot açò junt a unes xifres econòmiques que Mari Carmen Contelles ha assegurat que han millorat.

Acte seguit es feia la presentació dels membres que componen la llista dels populars que presenten cares noves i també la continuïtat d’alguns dels actuals regidors. Contelles va voler agrair la presència de militants que va omplir l’auditori de la Casa de la Cultura.

Al seu torn de paraula, el president provincial del partit, Vicent Betoret, va qualificar la llista dels populars a La Pobla com la millor que es pot presentar per dirigir el municipi. Betoret va demanar el vot cap als popular tant a les municipals com a les autonòmiques i assegurava que només este partit porta l’estabilitat i el progrés.

La coordinadora general dels Populars, Isabel Bonig, animava a continuar donant suport als Populars i assegurava que l’únic objectiu de la resta de partits és unir-se per treure’ls del poder. En esta mateixa línia valorava la llista que presenta Mari Carmen Contelles com la més preparada per gestionar el municipi de La Pobla. Bonig va defensar la gestió que han fet els populars a la Comunitat Valenciana i les fites aconseguides i va afirmar que açò és amb el que vol acabar la resta de partits.

Acompanyats pels dirigents provincials i autonòmics, els Populars del PP de la Pobla animaven als assistents a confiar de nou en el partit per experiència i propostes. Amb fotografia de conjunt acabava l’acte central de la campanya dels Populars a La Pobla.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons