VOLTA CICLISTA

redaccio
Added by 16/07/2015

El diumenge de matí, el centre de La Pobla es convertia un any més en un circuit per a la disputa de la prova ciclista organitzada per l’ajuntament i la Penya Ciclista. Un matí dedicat al món del ciclisme amb dos proves, la primera per a la carrera de dones i la segona per al volta dels juniors masculins.

Amb eixida i meta a les portes de l’ajuntament, la primera en començar va ser la categoria femenina. El circuit urbà d’un poc mes de kilòmetre i mig recorria C/ Colón, Senyera, Tinent Coronel Alfonso Pelechà, C/ Bisbe Cervera i tornada a Av/ Colón. Per a elles, 20 voltes per davant, 30 kilòmetres. La cursa femenina va estar dominada de principi a fi per l’equip “Titanica, penya ciclista Pedal de Lliria”. Seues van ser les tres corredores que es van escapar i van ser cap de cursa quasi totes les voltes. Al arribar a meta les tres companyes es van disputar la victòria a l’esprint, un esprint que va guanyar Maite Hernández.

I després de les xiques, moment per als juniors masculins. 71 participants i 40 voltes al circuit, 60 kilòmetres. Com es costum, esta carrera es disputa baix un ritme frenètic, ací es roda al límit i tots els ciclistes van a la màxima velocitat que poden. Des de les primeres voltes, es va destacar un reduït grup on prompte es va quedar a soles David Piñan, del Coves de Sant Josep. Va rodar el primer quasi la meitat del recorregut però la força del grup perseguidor li neutralitzà l’escapada i les opcions de victòria.

El grup que va neutralitzar a David anava molt fort, tant que a falta de 10 voltes per a la fi, la diferencia amb el gran el gran grup era de quasi un minut. Una diferencia molt gran com per a pensar que serian absorbits. Tot apuntava a un final a l’esprint, però a falta de menys de dos voltes Ivan del Cid, del “Esetec Melia Alacant”, va intentar el què pareixia impossible, va traure forces i es va quedar quasi a soles per acabar guanyant la prova.

Amb l’arribada de tots els ciclistes a meta es celebrava a línia de meta el lliurament de premis amb la presencia de la Regidora d’Esports.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons