BIRLES DISCAPACITATS

redaccio
Added by 16/07/2015

Comença una de les competicions que no pot faltar en la Setmana Esportiva. És el campionat de birles. El Club de Jocs Tradicionals el prepara cada any per al Centre de Discapacitats de La Pobla. Ells són habituals en la Setmana Esportiva i es coneixen a la perfecció les normes del joc. Per això, des del primer moment s’han posat a tirar les birles com ho fan cada dia els professionals. Tot i que no hi ha un premi especial per als guanyadors i que només es una activitat per passar-ho bé, les ganes de guanyar  no falten.

Des de fa uns anys, l’ajuntament ha introduït el campionat de jocs adaptats dins la programació de la Setmana Esportiva. Una prova que els permet participar i que de cara a propers anys es vol ampliar a més modalitats.

Després de més d’un hora de competició, tots ells rebien la seua medalla. La regidora d’esports, Iris Marco, ha lliurat a cadascun dels alumnes un recordatori per la seua participació dins la Setmana Esportiva. Tots ells són guanyadors d’un campionat en el que sempre s’esforcen al màxim. Una fotografia de conjunt posava el punt final a la seua participació dins la Setmana Esportiva de La Pobla.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons