MARI CARMEN DIPUTADA

redaccio
Added by 16/07/2015

Dimarts era la data per a la constitució de la Diputació Provincial i al Palau de Batlia es donaven cita les principals autoritats. El president de la Generalitat, Ximo Puig, l’alcalde de la ciutat de València, Joan Ribó, i el president de les Corts, Enric Morera. Dia important també per a la regidora de La Pobla, Mari Carmen Contelles, que ha estat elegida per a representar al Partit Popular del partit judicial de Llíria i es també portaveu del grup a la Diputació de València.

Passades les dotze s’iniciava al saló de plens l’acte de constitució de la corporació amb el jurament del càrrec. Al partit judicial de Llíria, que inclou les comarques de Camp de Túria, Els Serrans i el Racó d’Ademús el representaran la socialista Mercedes Berenguer, regidora de l’Eliana i la regidora de La Pobla, Mari Carmen Contelles pel Partit Popular.

L’acte de jurament del càrrec el van seguir tant familiars de la diputada, com militants del Partit Popular de La Pobla, que acudiren a les diferents sales preparades per veure’l en directe.

La diputació de Valencia estarà presidida esta legislatura pel socialista Jorge Rodríguez que va obtindre el suport de Compromís, Esquerra Unida i València en Comú. Com a cap de l’oposició a la Diputació tindrà a Mari Carmen Contelles, que ha estat escollida portaveu del grup Popular i representarà als 12 diputats del seu partit. Mari Carmen Contelles representarà als populars en la Diputació de València però també exercirà com a  representant de les tres comarques incloses en el partit judicial de Llíria. Com a portaveu del grup, Contelles representarà al partit, tant dins del plenari de la Diputació, com de cara als mitjans de comunicació.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons