PROMOCIÓ PARDALS I PESCA

redaccio
Added by 23/07/2015

El club de pesca esportiva de La Pobla, amb només un any, ha aconseguit bons resultats en competicions provincials, autonòmiques i estatals. Tres dels seus màxims representants, Patxi Pérez, el seu fill i Daniel Aguilar presentaven esta modalitat esportiva al pavelló municipal. L’objectiu és acostar als menuts un club que no és molt conegut per la seua joventut però que estan convençuts que pot interessar als xiquets. Els han ensenyat tots el elements i instruments que calen per a pescar. Com preparar la canya i com llançar-la. I és que des del club consideren que este esport, tot i que en un principi no desperta molt d’interés, pot arribar a atraure molt.

El reclam ha estat una altra de les modalitats que es promociona dins esta setmana esportiva. La Pobla ja compta amb una escola on s’ensenya però este estil de caça convertit en esport té una tradició de segles a les nostres terres i les persones que encara el practiquen volen que la tradició continue. Per això ensenyar als xiquets i despertar-los l’interés i la curiositat és tan important. Per a practicar el reclam es necessiten diferents tipus de xiulets en funció del de l’au que s’imita. Està el que serveix per imitar el cant de la merla, el del castellanet i el del tort comú. Per als xiquets, tot açò els ve de nou.

I l’ultima de les modalitats esportives que s’ha aprofitat per a promocionar durant la Setmana Esportiva és el cant de pardal. Representants de l’associació El Ramet han portat fins ací diferents pardalets per que els xiquets puguen sentir els diferents estils de cant. Per a que puguen conèixer-los millor els han contat les seues diferències, com són les diferents modalitats de cant que tenen i moltes curiositats d’estos pardalets. El cant de pardal és hui dia un esport però ha estat una tècnica de caçar i esta és una de les coses que també els expliquen. Per conèixer millor el que és el cant de pardal han pogut tindre’ls a les seus mans i fins i tot provar d’animar-los a cantar.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons