FINALS PADEL I TENIS

redaccio
Added by 23/07/2015

Els esports de la raqueta sempre son dels que tenen més participació de totes les modalitats que es practiquen al calendari de la Setmana Esportiva. Un any més el tenis i el pàdel han tingut una participació alta i el calendari va fer coincidir les finals dels dos esports.

Per el que respecta la pàdel es van disputar un total de cinc finals, les corresponents a les categories de primera, segona, tercera, femení i parelles mixtes. Menys la final de primera que es va jugar quasi de matinada, es van disputar des de les 20:00h les altres finals. En acabar es van lliurar els premis als campions del sisé campionat de pàdel. En parelles mixtes els campions van ser Miguel Gómez i Eva San José. Les campiones femenines foren Lorena García i Inam Albarracín. Els campions de tercera van ser Salva Benavent i Alvaro Moret. El primer lloc de segona va ser per a Miquel Crespo i Jose Antonio Alba. I els millors jugadors, els campions de primera van ser Nacho López i Rafa Herrero.

A la mateixa hora les pistes de tenis també van tindre activitats amb la disputa de les finals del doble masculí. Després de dos setmanes de competició es tancava el quadre de campions de la raqueta més tradicional. El millor tenista de la Setmana Esportiva de 2015 i campió absolut és Fernando Sanz. A la categoria B el campió va ser Jose Miguel Santos. El campionat infantil femení va ser per Anna Martínez. A la categoria de dobles masculí els campions van ser Drago kolja i Vicente Martir.

Tenis i pàdel, dos esports amb molts seguidors a La Pobla que han competit a les pistes del complex l’Argila i la ciutat esportiva les ultimes tres setmanes amb un balanç positiu de participació i nivell esportiu.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons