FINAL FUTBOL 7

redaccio
Added by 23/07/2015

Últim partit del campionat de futbol entre dos equips amb molts jugadors del Vallbonense. L’Ilzarbe Clínica Dental aplegava a esta final amb l’objectiu de revalidar el campionat de la Setmana Esportiva que ja s’han emportat en els últims 5 anys. El Cebes Runamar, de taronja, presentava joventut i ganes d’emportar-se el campionat per primera vegada.

Al minut 15 aplegava el primer gol del partit, obra de Gabi que se n’anava de dos i el baló lluny de l’abast del porter, Josep, que no va poder fer res per aturar-la.
L’1 a zero al marcador es mantindria durant tota la primera part i amb ell s’aplegava al descans.

En la segona part, seria Fort el protagonista de l’equip blau. Al minut 15 de la segona este xut potent de Fort de fora l’àrea agafava a tots per sorpresa i aconseguia posar l’1 a 1 al marcador. L’empat per part del Runamar venia de falta. Gabi seria l’encarregat de transformar-la amb un xut ajustat al pal. Ja en temps de descompte l’àrbitre xiulava esta dura entrada de l’equip Runamar. Una falta que els costava una targeta roja a Oli. El gol el transformava Fort amb un xut potent per l’escaire.

L’àrbitre xiulava la fi del partit i s’havia de decidir al penals. Tots dos equips llançaven una tanda de tres penals que van encertar. En la mort sobtada, l’Ilzarbe Clínica Dental col·locava el baló ajustat al travesser marcant el gol per al seu equip. Al seu torn, Gabi fallava el penal enviant-lo als núvols. Ell es queixava de la decisió arbitral que havia fet acabar el partit a penals.

Acabat el partit, la regidora Iris Marco lliurava els trofeus del campionat. Els tercer classificat l’equip Los Vengadores. El Segon, Cebes Runamar. I els guanyador Ilzarbe Clínica Dental que amb este porten ja 5 campionats de Setmana Esportiva guanyant.

En esta edició de la Setmana Esportiva han participat 7 equips. El campionat s’ha fet amb una lligueta inicial on el campió, el Cebes Runamar, passà directament a semifinals i es plantava després a la final sense haver perdut cap partit. L’equip Ilzarbe, va quedar penúltim en esta lliga inicial però aplegava a la final després de superar les diferents eliminatòries.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons