FESTES PARC

redaccio
Added by 23/07/2015

– Les festes tindran dissabte a les falles com a protagonistes. A les cinc de la vesprada se celebra el Rally Humorísitic. A les onze de la nit, al parc, actuarà l’orquestra Mito.

– Per a diumenge hi ha Parc Aquàtic de matí de deu a dos i de vesprada de cinc a set. De nit, cinema a la fresca amb la pel·lícula en valencià «Mortadel·lo i Filemó contra Jimmy el catxondo».

– Divendres 31 les festes s’acosten a les urbanitzacions. A partir de les onze de la nit, discomòbil a la urbanització Vista Calderona.

– Dissabte 1 d’agost se celebra el Sopar solidari a benefici de l’Associació contra el Càncer. Tot seguit actuació amb Els Jaguars que estan celebrant els 50 anys del grup i el grup Los Rockeros.

– Per a diumenge 2 d’agost, Parc Aquàtic de matí de deu a dos i de vesprada de cinc a set. De nit, a les deu i mitja, Cinema al parc amb la pel·lícula “El abuelo que saltó por la ventana y se largó”.

– Divendres dia 7 festa a les urbanitzacions amb discomòbil. Se celebrarà l’IES La Vereda a les onze.

– Dissabte 8 se farà la presentació de les festeres de la Mare de Déu del Rosari. Serà a les deu i mitja al Parc Municipal.

– Diumenge dia 9 sopar dels majors. Serà a les nou i mitja a la coberta del mercat. En acabar ball amb l’orquestra Vertice i l’humorista “El Tío Blas”.

– Dimecres 12 d’agost és el Dia Internacional de la Joventut. Al parc es celebrarà la festa de l’aigua. Començarà a les quatre i estarà amenitzada per una discomòbil. A partir de les deu sopar jove al parc i festa de “la movida”.

– Dijous 13 festa a la urbanització Rascanya amb discomòbil partir de les onze de la nit.

– Divendres 14 a les onze i mitja Nit de Roc al parc. Actuarà el grup de Ribaroja “Bajoqueta Rock” i el grup de Puçol “Mox”.

– Dissabte 15 el grup «Tribut» oferirà una vetllada de Pop Nacional del 80 i 90. Començarà a les onze i mitja.

– Diumenge 16 és l’últim dia de festes. De deu a dos i de cinc a set hi haurà Parc Aquàtic per als xiquets. A les deu i mitja de la nit, al parc, podran vore la pel·lícula “Perdiendo en Norte”.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons