MENJADOR LA CAIXA

redaccio
Added by 28/07/2015

Els col·legis de La Pobla rebran una ajuda de 2.000 euros per a subvencionar el menjador escolar dels alumnes que ho necessiten. L’Obra Social La Caixa ha acordat els centres educatius de la pobla donar una ajuda de 12.000 euros als sis col·legis públics i concertats per que els puguen destinar al menjador d’aquells xiquets en risc d’exclusió social i que no estiguen coberts per la beca de Conselleria.

L’acord entre els col·legis i l’obra social s’ha realitzant amb la mediació de l’ajuntament. Els centres escolars triaran els alumnes beneficiats de manera coordinada amb el consistori per detectar les famílies que més necessiten esta ajuda i que puguen ser les beneficiades.

La iniciativa d’ajuda als menjadors escolars ha eixit del director de l’oficina de la Caixa de La Pobla. L’entitat destaca que enguany ha destinat la meitat de les ajudes de la comarca a diferents programes de la localitat.

L’ajuda es dóna per a 2015 però l’entintat no descarta noves maneres de col·laborar amb els centres escolars en els pròxims anys.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons