RESULTATS ESPORTS 7-8 NOVEMBRE

redaccio
Added by 05/11/2015

En futbol, en la categoria de Primera Regional, el Vallbonense queia derrotat al camp de Los Silos per 3 a 2. Dani i Oli van marcar els gols dels poblans. Es col•loquen segons a la taula amb 15 punts desprès de 7 jornades disputades. Dissabte reben a casa al penúltim, el Cracks que només té 2 punts.
En la lliga de veterans arribava la primera derrota de la temporada. Els xics de Jaume Navarro perdien davant el Mediterráneo per 2 a 0. Tot i això es mantenen líders a la classificació amb 16 punts. Dissabte jugaran al Mas de Tous davant La Pobla de Farnals.
En bàsquet, en categoria Autonòmic, la Pobla perdia per 91 a 67 al pavelló de l’Eliana. Una dura derrota davant un dels equips forts de la categoria. Després de quatre jornades disputades, totes a domicili, la Pobla És desè amb 2 victòries. Dissabte nou desplaçament a Castelló per enfrontar-se al Grau de Castelló, cinquè classificat.
En primera Zonal La Pobla B aconseguia la tercera victòria consecutiva, esta vegada davant el líder, el Teodoro Llorente-Abastos. 72 a 67 reflectia el marcador del Pavelló Municipal a la fi del partit. A la taula ocupen la quarta posició amb 3 victòries. Diumenge visitaran el segon classificat, el Silla C que continua invicte.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons