RUTES ANEM

redaccio
Added by 16/09/2016

El passat dimecres, la Sala de Juntes de l’Ajuntament va acollir una reunió entre la institució i els monitors de les rutes anem pe tal d’informar-los de les novetats del servici i, sobretot, parlar de la nova ruta que ha sorgit per anar al centre El Campés. A més, per l’augment de la demanada, s’ha incorporat dos monitors més, que acompanyen un total de 58 alumnes podran anar als col·legis caminant des de casa.

Així, les rutes escolars ANEM tornen per tercer curs consecutiu a la Pobla i mostren que són un èxit. Xiquets, pares i monitors es reuneixen al punt de trobada per tal d’anar junts a l’escola, caminant i respectant el planeta, uns dels motius pels quals els més menuts estan encantats amb la iniciativa.

Els vuit monitors que acompanyen els xiquets a l’escola saben molt bé el que han de fer: dur-los a l’escola respectant sempre les normes de seguretat vial i arribar, si és possible, amb un poc de temps al centre.

A més, per a fer esta tasca més fàcil i poder identificar els menuts i monitors que hi participen, s’han preparat uns petos de diversos colors amb els quals ha col·laborat Caixa Popular.

En total, hi ha quatre que ixen des de diferents punts del poble.

Tres d’elles van al col·legi El Campés. La Sud ix des de la Plaça de l’Antic Ajuntament i la Nord, la més demanada amb 44 alumnes, s’ha desdoblat en dos, una des del Centre de Salut i l’altra a l’encreuament entre el carrer València i Josep Antoni. La quarta ruta és la que va al Centre Lluís Vives i comença en el Centre de Salut.

Els monitors que acompanyen els xiquets són els de l’últim torn de la borsa que es va crear el passat any, pel que es tornarà a obrir esta possibilitat per a continuar amb el servici el que resta de curs.

Una iniciativa que agrada a pares, xiquets i monitors i que s’està fent ja una tradició a la Pobla.

Simple Share Buttons