MILLORES PARCS I APARCAMENT

redaccio
Added by 21/11/2016

Una nova remesa d’obres finançades amb fons propis de l’Ajuntament s’ha ficat en marxa esta setmana per tal de millorar alguns parcs del municipi així com construir un nou aparcament que afavorisca el comerç de proximitat. Concretament, s’estan fent millores en cinc parcs, tant del nucli urbà com de les urbanitzacions, i s’han començat les tasques d’asfaltat de l’aparcament del carrer Poeta Llorente.

Al nucli urbà, els parcs que s’estan millorant són el Benjamin Civera, on s’ha instal·lat una engrunsadora de tipus niu, adaptat per a les persones en mobilitat reduïda, i el parc del carrer de l’Hort, on a més de reubicar els jocs, també s’ha instal·lat el joc adaptat, així com un tobogan i s’han canviat els taulells de seguretat.

A les urbanitzacions, per la seua part, s’estan realitzant millores als de la urbanització San Matín. Així, al parc de carrer de l’Arbre s’està reordenant la zona de jocs, instal·lant els taulells de seguretat i millorant tant els accessos com el jardí, mentre que al del carrer Benitatxell, s’han col·locat un tobogan, una engrunsadora i taulells de seguretat.

Respecte al parc del Barri Sant Josep, també es van a millorar els serveis, ficant llum i unint el carril bici que ja està construït amb el nucli urbà, completant el traçat.

Les millores en este parc es realitzaran mitjançant subvencions de la Diputació de València i encara que no han començat les obres a hores d’ara, s’espera que per a final de mes ja estiga col·locada la il·luminació i comencen les tasques per a unir el carril bici amb el nucli urbà.

D’altra banda, el nou aparcament, que ja estava en ús, es va a asfaltar i crearà unes 60 noves places per a cotxes, motos i vehicles adaptats, per tal d’impulsar el comerç local i facilitar l’ús de l’espai als veïns.

L’entrada per als vehicles estarà oberta al Carrer Senyera, però els vianants també podran accedir des del carrer Poeta Llorente. A més, amb estes obres, la visibilitat de l’aparcament també es millora i aniran acompanyades d’una millor senyalització.

En total, entre fons propis i subvencions, la inversió en les millores no sobrepassarà els 100,000 euros.

Simple Share Buttons