PRESENTACIÓ ESBOSSOS FALLES 2017

redaccio
Added by 06/02/2017

La festa fallera, cada dia que passa, està més a prop i l’activitat de les comissions comença a ser molt intensa. Per segon any, Junta Local, organitzava l’acte de presentació conjunta d’esbossos dels monuments que en poques setmanes es plantaran a les diferents demarcacions falleres. Les set comissions de La Pobla participaren de l’acte.

La Sala d’Exposicions de la Casa Gran va ser el punt de trobada del col·lectiu faller al complet. Assistiren els representants majors i infantils de les set comissions, així com Paula Zarzo i Mayte Bochons, Falleres Majors de La Pobla i les seues Corts d’Honor.

Els monuments fallers, la màxima expressió de la festa, estaven a punt de quedar al descobert i mostrar-se a la gent. Els encarregats de fer-ho van estar les Falleres Majors i Presidents de cada falla.

Els primers a presentar les seues falles van ser els representants de l’Hort: Ibai García i Alexandra Pitarch explicaren com serà la seua falleta, que porta com a lema «L’ART DE…»; i Nadia Puerto feia el mateix amb “AL SO DE LA FESTA”.

Seguidament a la falla de l’Hort, moment per a la falla de Sant Jaume. L’explicació de la falla infantil la feien Claudia Fulgencio i Aaron Campos, un falleta que porta com a lema “QUE GELAT ÉS L’ESTIU”; i “LA VELLESA, QUE PUTA ÉS”, la falla gran, va ser presentada per Saray Jorge.

Per part de la falla Cervantes, els encarregats foren David Física, que va explicar com serà «UN DIA AL BIOPARC»; i Isabel Córcoles va fer el mateix amb la que serà la seua falla “MAGS I MÀGIA”.

La falla de Josep Antoni, en les veus de Marta i Pau Navarro, va presentar el seu monument infantil, que portarà com a lema «LA VIDA A L’ÀRTIC»; i Maria Chilet va ser l’encarregada de fer el mateix amb “PER A QUÈ DISCUTIR, SI POTS LLUITAR”, la que serà la seua falla gran.

S’estrenava a este acte la falla Mas de Tous, el seu president va explicar com seran els primers monuments d’esta comissió, la falla infantil, “LA CARN VOL CARN”; i la falla gran, que portarà com a lema “EL QUE SOM”.

Mapi Manrique i Diego Aznar, en representació dels infantils de la comissió de la Plaça del Mercat explicaren com serà “COHETELANDIA”; i “L’ALEGRIA DE LA PRIMAVERA”, la falla gran, va ser explicada per Estela Saiz.

Tancava l’exposició d’esbossos la falla del Trinquet. “UNA VISITA AL CIRC” serà la seua falla infantil, Andrea i Victor Mochales van ser els que se’n carregaren de presentar i explicar el monument i Sandra Salido, va fer el mateix amb “LA MAR DE BÉ”, la seua falla gran.

Set comissions i catorze monuments fallers que en tan sols vuit setmanes eixiran als carrers perquè siguen admirats per tots. Fins al 14 de març no les podran vore al carrer, però els mostrem d’una en una totes les que seran les falles de 2017 de La Pobla.

Simple Share Buttons