SEMIS DE PILOTA FALLERA

redaccio
Added by 20/02/2017

El tretze campionat de pilota fallera va viure diumenge el primer capítol del seu desenllaç este diumenge en els carrers dels voltants del casal de la Falla Plaça de l’Hort, concretament a José Quiros.

La matinal la van inaugurar la primera de les semifinals del campionat de xiquets. Josep Antoni i Cervantes a la recerca d’una plaça a la final. Els dos equips van demostrar que podien haver sigut finalistes, però la parella dels xiquets, Ivan i Natalia, que vestien de roig, aconseguiren guanyar per 30-20 i seran finalistes infantils al carrer Colón.

La primera semifinal dels majors va ser entre el Trinquet H i l’Hort C. Per part dels trinqueters, i amb la faixa roja, jugaren Patxi, Rodol i Antonio, i per part de l’Hort, de blau, Jose Micó, Migue I Juan.

La partida va estar molt igualada en tot moment i només al final, i gràcies al bon joc del mitger dels del Trinquet, la partida es va decantar per als rojos. El trio del trinquet es classificà per a la final.

Continuava el matí de pilota amb la semifinal de segona categoria. Mas de Tous «A» contra Josep Antoni «C». Els de Mas de Tous isqueren a per totes, i molt ràpid, ficaren un marcador de 20-0, i tot feia parèixer que anaven a guanyar la partida ràpidament. Però la parella de Josep Antoni, David i Javi Castillo, que vestien de blau, van saber remuntar i jugar amb calma per a pegar-li, de manera sorprenent, la volta al marcador i acabar guanyant per 35 a 50 a Narcis, Sergio, Victor i Carles.

La penúltima partida del matí va ser per a saber quin anava ser el primer equip femení a guanyar-se una plaça en la gran final de Colon. L’equip «L» de l’Hort, de blau, va formar amb Sonia, MªJose, Rous Mery i M.Angeles, i les del Mercat, de roig, amb Olga, Estefania i Llum. Partida desnivellada, amb quasi tot el control, des del primer joc de la partida, per al trio del Mercat, que no va donar cap opció a què l’equip de l’hort repetira en la final.

I l’última partida del matí va estar la semifinal de primera. Trinquet «C», amb faixa roja, que va formar amb Manu, Jose i Angel, contra Sant Jaume «A», que de color roig va jugar amb Arturo, Pepe i Toni. Màxima igualtat en tot moment a una partida molt intensa que es va decidir per detalls, ja que els dos equips van desplegar el seu millor joc per a ser els finalistes, un privilegi que només va ser per a l’equip del Trinquet que va guanyar per un curt 50 a 40.

Estos cinc primers finalistes del campionat tindran els seus cinc contrincants a partir d’este diumenge 19, dia en què es jugarà la segona jornada de semifinals. Tots els que vulguen seguir les partides en directe, ho podran fer des de les 10 del matí en els carrers de la demarcació de la falla del Mercat.

Simple Share Buttons